Leczenie Uzależnień

Forum o uzależnieniach i ich sposobach leczenia

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 21-02-2017 15:39:39

pestka
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsChrome 56.0.2924.87

Uzależnienie od seksu

Cieszę się, że powstało nowe forum. Mam nadzieję znaleźć tu kogoś, kto rozumie problem, jakim jest seksoholizm. Ciężko mi rozmawiać o tym z bliskimi bo zwyczajnie nie rozumieją przez co przechodzę. Zaczęło się osiem lat temu gdy jako szesnastolatka, podczas imprezy w klubie skorzystałam z męskiej toalety. Do mojej kabiny wszedł obcy mężczyzna. Wiedziałam co chce ze mną zrobić, ale nie protestowałam. To był mój pierwszy raz. Mimo ostrego bólu szybko pokochałam to poczucie adrenaliny. Nie znam nawet imion większości mężczyzn, z którymi sypiałam. Pragnienie rośnie coraz bardziej, podobnie jak potrzeba zadawania sobie bólu. Po jednej takiej akcji wylądowałam w szpitalu. Zaczęłam wtedy szukać kolejnych sposobów na zaspokojenie. Najgorsze jest to, że wcale nie chcę przestawać.

#2 21-02-2017 16:05:24

Maxxx
Użytkownik
WindowsFirefox 51.0

Odp: Uzależnienie od seksu

Pestka to się niestety nadaje do leczenia. Nie wróżę Ci dobrej przyszłości, jeśli w dalszym ciągu będziesz czuła pociąg w sprawianiu sobie bólu. Pomimo, że jestem mężczyzną i temat seksu jest dla mnie bardzo ważny, to Twoje zachowanie mnie trochę przejmuję. Nie jestem specjalistą w doradzaniu w takich sprawach, nie miałem też nigdy do czynienia z ludźmi takimi jak Ty, a mimo to odważę się to powiedzieć - myślałaś o psychologu?

#3 21-02-2017 16:11:09

pestka
Użytkownik
WindowsChrome 56.0.2924.87

Wiem, że powinnam szukać pomocy psychologa, ale najgorsze, że lubię to robić. Boję się, że po odwyku już nigdy nie będę mogła uprawiać seksu, a nie chcę tego

#4 21-02-2017 16:20:38

Maxxx
Użytkownik
WindowsFirefox 51.0

Tak Ci się tylko wydaje, że to lubisz. Alkoholicy też Twoim zdaniem lubią pić, aż stracą przytomność? Jesteś uzależniona, a to trzeba leczyć. Za dużo filmów się naoglądałaś i dlatego sądzisz, że takie zachowanie jest normalne. Tylko sex Ci w głowie? A czy Ty w ogóle jesteś zdolna do miłości?!

#5 23-02-2017 16:36:00

bartoszek
Użytkownik
Liczba postów: 6
WindowsFirefox 51.0

Maxxx napisał/a:

Tylko sex Ci w głowie? A czy Ty w ogóle jesteś zdolna do miłości?!

Większość kobiet gada tak do facetów [dblpt]D

A teraz tak serio...
Problem masz spory... Lepiej późno niż wcale. Pomyśl o jakiejś pomocy dla siebie... Teraz nie chcesz przestawać, ale później będziesz żałować...

#6 10-03-2017 10:00:02

kilas
Użytkownik
Liczba postów: 5
WindowsFirefox 51.0

nie chcesz przestać? a fajnie Ci tak z kimś kogo nie znasz? sex to zabawa...
ale widzę też inny problem... chcesz sobie zadawać ból... to na pierwszy rzut chyba trochę poważniejsze bo kiedyś doprowadzisz się do stanu zagrażającego Twojemu życiu... naprawdę nigdzie nie poszłaś?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum